Skip to main content

Jaarlijkse herdenkingsvaartocht

Op donderdag 24 augustus 2023 organiseren we onze jaarlijkse herdenkingsvaartocht door de Rotterdamse haven op partyschip Smaragd I. We kijken terug op de lancering van onze nieuwe website en Databank en een aantal bijzondere verhalen. Verder vertelt Albert Kelder over zijn recent verschenen boek Zee, zout en torpedo’s, een bundeling van persoonlijke verhalen over de koopvaardij in de Tweede Wereldoorlog.

Wij hopen jou en/of eventuele familieleden van Koopvaardijveteranen van de Tweede Wereldoorlog te mogen verwelkomen op deze vaartocht. Ook andere belangstellenden die onze Stichting een warm hart toedragen zijn van harte welkom.

Programma

Inschepen bij het Wereldmuseum, bij de Willemskade 25 te Rotterdam
10.00 uur - Aankomst Smaragd 
10:15 uur - Aan boord
11.00 uur - Afvaart
16.00 uur - Smaragd meert weer af 
16.30 uur - Einde

Aanmelden

De kosten bedragen 55 euro per persoon, inclusief lunch en consumpties. Aanmelden kan tot 10 augustus a.s. door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, e-mailadres en/of telefoonnummer en het aantal personen dat deelneemt.

Het (totale) bedrag graag overmaken op rekeningnummer NL96 INGB 0005 3629 74 onder vermelding van Vaartocht Smaragd 2023.