Skip to main content

Jaarlijkse herdenkingsvaartocht 2024

Op dinsdag 3 september 2024 organiseren we onze jaarlijkse herdenkingsvaartocht van de Rotterdamse haven naar de Maasvlakte op partyschip Zilvermeeuw 2. Dit jaar maken we een gezamenlijke vaartocht met de Vereniging van de Rotterdamsche Lloyd-Wm Ruys & Zonen.

Tijdens de vaartocht geeft de heer J. Haasnoot een lezing over zijn boek Lammeren Onder Wolven dat dit jaar is uitgebracht over het varen op leven en dood tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Wij hopen jou en/of eventuele familieleden van Koopvaardijveteranen van de Tweede Wereldoorlog te mogen verwelkomen op deze vaartocht. Ook andere belangstellenden die onze Stichting een warm hart toedragen zijn van harte welkom.

Programma

10.00 uur - Inschepen nabij het Wereldmuseum, bij de Willemskade 25 te Rotterdam
10.30 uur - Afvaart 
16.30 uur - De Zilvermeer 2 meert af en we ontschepen  in een rustig tempo

Aanmelden

De kosten bedragen 70 euro per persoon. Je wordt ontvangen met tweemaal koffie/thee en gesorteerd gebak. Tijdens de tocht is er een oosters buffet en er zijn twee consumptiemunten inbegrepen. Extra drankjes kun je bij de bar afrekenen.

Aanmelden kan tot 15 augustus a.s. door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, e-mailadres en/of telefoonnummer en het aantal personen dat deelneemt.

Het (totale) bedrag graag overmaken op rekeningnummer NL96 INGB 0005 3629 74 t.n.v. Stichting Koopvaardijpersoneel 1940-1945 onder vermelding van Vaartocht Zilvermeeuw 2 - 2024.